Детско лятно кино

Любимият на няколко поколения испански сериал "Синьо лято", българските „Васко да Гама от село Рупча", „Ваканцията на Лили”, „Войната на таралежите” и още филми ще радват деца и възрастни през лятото.

Гледайте тук!

Кварталът на богатите

Умен младеж с проблемно поведение на име Яман е спасен от улицата от богат адвокат. В новия си дом той открива приятели, врагове и любов.

Гледайте тук!

Гледайте MyTV на телевизор

вече може да купите set-top box от нас и да гледате любимите си предавания без необходимост от компютър.

Научи повече

Оцеляване

На задължителните медицински прегледи след всяка мисия Моли разбира, че по време на престоя си в Космоса е забременяла.

Гледайте тук!
Най-гледано през последната седмицавиж още
Кварталът на богатите

Яман Копер – умен, но с проблемно поведение младеж е спасен от улицата от богатия адвокат Селим Серез и съпругата му Ендер.

В сянката на властта

Кои са скритите лица, диктуващи действията на властта и мнението на обществото в предизборна кампания…

Оцеляване

По време на задължителните медицински прегледи след всяка мисия Моли разбира, че по време на престоя си в Космоса е забременяла.

Холивудски ченгета

комедия, екшън, трилър, САЩ, 2003 г., реж. Рон Шелтън, актьори: Харисън Форд, Лена Олин, Джош Хартнет, Брус Грийнуд, Лолита Давидович

Невидимият

Абсолвентът Ник Пауъл има намерение да посети престижен уъркшоп за писатели в Лондон въпреки протестите на овдовялата си майка Даян.

Адвокат на дявола

Един обаятелен адвокат, който никога не е губил дело е поканен в Ню Йорк, но тепърва ще разбира кой е виновник за това пътуване.

Достатъчно

Маниакалното държание на съпруга й, принуждава Слим да избяга, за да се отърве. Но той винаги я намира...

Терминатор

Спасение - екшън, фантастика, САЩ, 2009 г., реж. МакДжи, в ролите: Джейн Алекзандър, Муун Блъдгуд, Комон, Тери Крюз, Сам Уърдингтън, Крисчън Бейл, Хелена Бонъм Картър, Брайс Далас Хауърд, Майкъл Айрънсайд, Крис Браунинг

Изкуплението Шоушенк

Най-добрият филм, разминал се с "Оскар". Филм за възкресените надежди, за приятелството, за мечтите и куражът на един мъж.

Американска история X American History X

криминален, драма, САЩ, 1998 г., реж. Тони Кей, в ролите: Едуард Нортън, Едуард Фърлонг, Бевърли ДАнджело, Ейвъри Брукс, Итън Суплий

Аламинут: Добре дошли в България

п.

Алпите

Раят на Европа - документален филм