Филми

Бригада нов дом

социално риалити

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Мансардата

Алекс и Нанси са млада, изпълнена с жизненост двойка от Ню Йорк, със светло бъдеще пред себе си. Но едно нещо им липсва – собствен дом. - п

Авторски концерт на Теодосий Спасов

Пуснете във вашия дом виртуозния музикант, който смесва народна музика с елементи от джаз и класика. - 2013 г. п

Кой е моят мъж

Дженифър и Кевин са неразделни още от деца. След като Дженифър завършва колеж и започва да гради кариерата си, тя позволява на Кевин да живее при нея, докато и той си стъпи на краката. Всичко се обърква, когато нейният приятел Брус й прави предложение за брак. Заради седемте години съвместен живот Дженифър и Кевин се оказват административно женени. Кевин осъзнава, че е влюбен в приятелката си от детството и започва да се бори за сърцето й.

Народен дом на терора

Документален филм на режисьора Стойчо Шишков за мрачната карма на една софийска сграда – бившата дирекция на милицията и полицията – жълтата сграда на столичния "Лъвов мост". Филмът проследява 100-годишната история на сградата, низ от имена, факти, документи, разкази и свидетелства, хвърля светлина и върху много забравени събития, преди и след 9-ти септември. Филмът "Народен дом на терора" изважда на показ дълбоко заровена проблематика, корен и на много съвременни политически и социални казуси. Както споделя самият режисьор, "ЗМладото поколение трябва да разбере кой, кога и какво е направил в полза или вреда на България, защото оттам тръгват много неща, които резонират и досега."

Бригада нов дом

социално риалити - социален проект с водещ Мария Силвестър