Филми

Бригада нов дом

социално риалити

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Мансардата

Алекс и Нанси са млада, изпълнена с жизненост двойка от Ню Йорк, със светло бъдеще пред себе си. Но едно нещо им липсва – собствен дом. - п

Мисия Моят Дом

Популярното предаване за ремонти, строителство, обзавеждане и дизайн "Мисия Моят Дом". Предаването ще продължи да информира, показва, разяснява, образова и предпазва от грешки във важните етапи и дейности по изграждането и подобряването на дома. Зрителите могат да се регистрират за участие в "Мисия баня" на сайта на предаването misiamoiatdom.com. Рубриката "Отговор на специалиста" ще дава полезни съвети по въпроси, изпратени в сайта на предаването. Част от отговорите ще бъдат онагледени чрез демонстрация.

Авторски концерт на Теодосий Спасов

Пуснете във вашия дом виртуозния музикант, който смесва народна музика с елементи от джаз и класика. - 2013 г. п

Кой е моят мъж

Дженифър и Кевин са неразделни още от деца. След като Дженифър завършва колеж и започва да гради кариерата си, тя позволява на Кевин да живее при нея, докато и той си стъпи на краката. Всичко се обърква, когато нейният приятел Брус й прави предложение за брак. Заради седемте години съвместен живот Дженифър и Кевин се оказват административно женени. Кевин осъзнава, че е влюбен в приятелката си от детството и започва да се бори за сърцето й.

Бригада нов дом

социално риалити - социален проект с водещ Мария Силвестър