Филми

Казанова

Джакомо е истинско бедствие за венецианските жените през 18 век. Хедонистичния му подход към живота и неустоимия му чар го правят изключително привлекателен за жените около него. Но когато на хоризонта се появява Франческа Бруни (Сиена Милър), отношението на Казанова към любовта е на път да се промени завинаги. В същата година, в която се снима като вечния прелъстител Казанова, Хийт Леджър изиграва и ролята на каубой с бисексуална ориентация в противоречивия "Планината Броукбек", донесъл му номинация за Оскар 2006 за "Най-добър актьор". Джеръми Айрънс, който в ролята на Пучи е призван от Католическата църква да изобличи Казанова в ерес, е в стихията си, когато пресъздава исторически персонажи.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Целуни момичетата

Съдебният психолог Алекс Крос трябва да залови сериен изнасилвач и убиец на жени с псевдоним „Казанова“. - криминален с уч. на Морган Фрийман, Ашли Джъд, Кери Елуис, Браян Кокс, Тони Голдуин, Джей Сандърс, Алекс Макартър и др.

Казанова

Джакомо е истинско бедствие за венецианските жените през 18 век. Хедонистичния му подход към живота и неустоимия му чар го правят изключително привлекателен за жените около него. Но когато на хоризонта се появява Франческа Бруни (Сиена Милър), отношението на Казанова към любовта е на път да се промени завинаги. В същата година, в която се снима като вечния прелъстител Казанова, Хийт Леджър изиграва и ролята на каубой с бисексуална ориентация в противоречивия "Планината Броукбек", донесъл му номинация за Оскар 2006 за "Най-добър актьор". Джеръми Айрънс, който в ролята на Пучи е призван от Католическата църква да изобличи Казанова в ерес, е в стихията си, когато пресъздава исторически персонажи. - п