Детски

Най-добри приятели завинаги

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Приятели

Рейчъл връхлита в небезизвестното кафене "Сентрал Пърк” с булчинската си рокля, току-що избягала от сватбата си. Старата й приятелка от детинство я приютява и така започва десетгодишното приключение, наречено "Приятели”, покорило милиони зрители по целия свят.

Не-приятели

Една забавна комедия за съдбите на трима напълно различни приятели, които се опитват да се справят с повратностите на живота. Първата история е за двамата най-добри приятели Хейли и Авалон. Животът им се преобръща, когато с тях се свързва издател, който иска да превърне модния им блог в списание. Има само един проблем, списанието може да има само един главен редактор… Втората история разказва за гениалния учен Джейк и неговият космат приятел – кучето Мъри. Животът на Джейк се усложнява, когато красивата му нова партньорка в учебения проек – Джулиън, не успява да се спогоди с четириногия любимец. Последната история е за разглезеното "градско момиче" Ема и борбената девойка Савана, които си приличат като две капки вода. Двете момичета бързо се сприятеляват и решават да разменят местата си за кратко. Скоро обаче разбират, че животът на другата не е толкова забавен колкото изглежда.

По-щастливите ни приятели

Анди и Боби се опитват да си резервират почивка и да заминат, преди да се роди бебето, но когато Анди тъгува за Чарли, всичко се проваля. Боби се оплаква на Лоуел какви капани крие бракът. - с. 1, еп. 13

Най-добри приятели завинаги

няма описание