Най-гледано през последната седмица

Откраднат живот: Възмездието

няма описание

Последният пенсионерски запой

Били (Майкъл Дъглас), Пади (Робърт Де Ниро), Арчи (Морган Фрийман) и Сам (Кевин Клайн) са приятели от детинство. Когато Били, заклетият ерген в групата, най-сетне се решава да предложи брак на едва трийсетина годишната си (естествено) приятелка, старите бойни другари се отправят към Лас Вегас с намерението поне за малко да забравят възрастта си и да си припомнят славните дни от младостта. Уви, още с пристигането си четиримата бързо осъзнават, че десетилетията коренно са преобразили Града на греха – факт, който подлага и самото им приятелство на изпитания, каквито не са й сънували... Едно обаче е неоспоримо – някога Вегас може и да е бил свърталище на Хъмфри Богарт и Франк Синатра, а днес да приютява Cirque du Soleil, но в момента градът принадлежи само и единствено на четирите стари кучета.

Хобит: Битката на петте армии

"Хобит: Битката на петте армии" довежда до епичен завършек неочакваното пътешествие, на което се отправя Билбо Бегинс, заедно с Торин Дъбощит и Дружината на джуджетата. След като отвоюва родната си земя от дракона Смог, Дружината неволно е отприщила смъртоносна сила. Разгневен, Смог изсипва бушуващата си ярост над беззащитните мъже, жени и деца от Езерния град. Обсебен преди всичко от мисълта за съкровището, скрито в недрата на Самотната планина, Торин жертва приятелство и чест, за да си го върне, докато Билбо Бегинс прави неистови опити да го вразуми. Когато мрак пада над ескалиращия конфликт, расите на Джуджетата, Елфите и Хората трябва да решат – да се обединят или да бъдат унищожени. Билбо се оказва принуден да се бори за живота си и за този на своите приятели в епичната Битка на петте армии.

Нитро

Макс води спокоен живот с Алис и техния син Тео, но всичко се променя когато пред Алис се появява вероятността да умре, докато чака за сердечна транспантация. Мак дава обещание на Тео, че ще спаси Алин, но за да удържи на думата си, той трябва трябва да открие решение, при това бързо. Тъй като времето изтича, а Макс трябва да реши проблема, той решава да възобнови връзките с тъмното си проблемно минало. Това негово решение ще промени живота му по начин, по който никога не си е представял.

Бел

Филмът е създаден по истински случай. Англичанка от смесена раса през XVIII век е отгледана от аристократичния си прачичо и неговата съпруга. Тя не получава полагащото й се място в обществото заради цвета на кожата си. Когато се влюбва в млад адвокат-идеалист, който се бори за положителна промяна, тя се оказва впримчена между два свята. С риск да изгуби всичко, тя се наема да убеди всички свои познати и обществото, в което живее, да превъзмогнат предразсъдъците си и да я приемат напълно...

Панаир на суетата

Филмът е екранизация на класическия роман на Уилям Текери. Младата Беки Шарп иска да навлезе в обществото на всяка цена като за целта използва огромна доза хитрост и чар. Сложните взаимоотношения в аристократичната Викторианска Англия правят нейната задача сложна, изпълнена с напрежение и неочаквани обрати...

Дом за всеки

няма описание

Тоскана: Сърцето на Италия

няма описание

Оглупели от любов

Четиридесет годишният Кал Уийвър има всичко – кариера, хубава къща, послушни деца и е женен за приятелката си от гимназията. Но когато разбира, че жена му Емили му е изневерила и иска развод, идеалният му живот набързо се преобръща. Кал започва да прекарва повече от времето си натъжен в местния бар, но скоро е взет под крилото на привлекателния сваляч Джейкъб Палмър, който се опитва да го научи как да преодолее раздялата с Емили…

Комбина

няма описание

Сватба през зимата

Джун Фрейзър е мечтала за сватбения си ден от дете и дори двете с майка й са планирали всичко до най-малкия детайл. Джун вече е красива млада дама, сгодена за Алекс Блеквел – привлекателен адвокат от заможно семейство. Младоженците мечтаят за сватба през юни, но заради кариерата на Алекс се налага сватбата да се състои през януари или по-точно след три седмици. Джун се надява да почете паметта на майка си, планирайки прекрасна сватба, като единствената й пречка се оказва ледената фигура на властна

Некст

Носителят на "Оскар" Никълъс Кейдж е в ролята на Крис Джонсън, илюзионист в Лас Вегас, с истинска дарба, която е не само негова благословия, но и проклятие. Той има стряскащото умение да предвижда това, което ще се случи. Джонсън може да вижда няколко секунди напред в бъдещето. Неговата свръхчувствителност му помага да се справя доста добре с работата си на магьосник в долнопробен клуб във Вегас. Нерядко използва уменията си на масата за "блек джек" когато закъса за пари. Но неговият талант е много повече от салонен трик и скоро той е разкрит. Наблюдаван от охраната на казиното заради постоянните си печалби, той е забелязан също и от агента на ФБР Коли Ферис, в ролята номинираната за "Оскар" Джулиан Мур, която иска да го използва, за да предотврати заплануваната от терористи атака над Лос Анжелис с оръжия за масово поразяване.

12 рунда

Режисьорът на "Умирай трудно 2" и продуцентът на "Скорост" предлагат едно ново екшън приключение с участието на звездата на Световната Федерация по Кеч Джон Сина – "12 Рунда". Сина е в ролята на полицая от Ню Орлиънс Дани Фишър, който успява да залови известния престъпник Майлс Джаксън. По време на преследването загива приятелката на Майлс и когато 1 година по-късно той успява да избяга от затвора, единствената му цел е да отмъсти на полицай Фишър, като го подложи на 12 рунда загадки и екстремни физически предизвикателства. Да излезе победител от оспорвания двубой е единственият шанс за Дани да види годеницата си отново жива.

Семейството на добрата вещица

Кейси е благословена с прекрасно семейство – съпруга си Джейк и двете му деца Брандън и Лори. Внезапно обаче в живота й се появява братовчедка на име Абигейл, за която тя никога не е чувала. Кейси подозира, че Абигейл има магически сили, които използва, за да създава неприятности. Тя се оказва права, но въпреки желанието за отмъщение на Абигейл, Кейси успява да провали нечистите й планове.

Нашата семейна сватба

"Нашият брак, тяхната сватба!" Това е урок номер едно за младоженците Лусия и Маркус. Те знаят, че техният брак ще бъде само между тях двамата, но по време на сватбената церемония, те ще бъдат само главните действащи лица, режисирани от техните родители, по начин, който да се хареса на всички роднини. Завръшилите колежа младежи решават, че е време да узаконят своята връзка и съобщават за това на родителите си. Но проблемите предстоят, когато родителите решават, че трябва да организират сватбата на техните мечти, но не и тази от мечтите на децата си.

Истински истории

няма описание

Твоят мой живот

с. 2, еп. 80

София – Ден и Нощ

няма описание

Сватбен обет

След катастрофа, Пейдж изпада в кома. Тя се събужда със сериозно увредена памет. Съпругът й ще се опита да спечели отново нейното сърце.

Досието Петров

През последните години на комунизма в България на един театрален актьор – Александър Петров, му е забранено да играе по неизвестни за него причини. Когато отново се появява на сцената, след падането на режима, открива, че е бил предаден от човека, на когото най-много се е възхищавал – своя учител и приятел. Обезсърчен, Петров изоставя всички форми на обществен живот. Да се справи с тази тежка ситуация му помага неговият приятел на име Марков, един от бившите началници на тайните служби, превърнал се във виден бизнесмен. 1994 – 1995 година е период на хищнически капитализъм, на яростно насилие, на войни на групировки. Марков предлага на Петров, чийто талант оценява, да зястане начело на нова политическа партия, която ще спаси страната...

Господари на ефира

няма описание

Дамата с воала

еп. 11

Етажна собственост

няма описание

Черното тефтерче

Стейси Холт, продуцент на дневно токшоу, е озадачена от нежеланието на приятеля си Дерек да говори за предишните си връзки. Подтикната от колежката си Барб, Стейси разглежда личния му дигитален бележник, изважда имената и телефоните на бившите му приятелки и уговаря срещи с тях, за да научи повече за гаджето си. Планът й обаче се разкрива, когато се сприятелява с една от жените.

Транспортер

няма описание

Хобит: Пущинакът на Смог

Филмът проследява пътешествието на главния герой Билбо Бегинс, който е въвлечен в епичен поход за освобождаване на Еребор – изгубеното царство на джуджетата, което отдавна е завладяно от дракона Смoг. Към Билбо се обръща появилия се изневиделица вълшебник Гандалф Сивия и Билбо се присъединява към група от тринайсет джуджета, предвождана от легендарния воин Торин Дъбощит. Пътуването им ги отвежда в Пущинака през коварни земи, гъмжащи от гоблини и орки, смъртоносни уаргове и гигантски паяци, създания, сменящи облика си и различни магьосници. Макар че целта им е на изток, при Самотната планина, те трябва първо да се измъкнат от тунелите на гоблините, където Билбо среща създание, което завинаги ще промени живота му – Ам-Гъл.Насаме с Ам-Гъл, на брега на подземно езеро, нищо неподозиращият Билбо Бегинс не само открива дълбини на хитрост и смелост, учудващи и него самия, но се сдобива със "скъпоценния" пръстен на Ам-Гъл. Простичък златен накит, който е свързан със съдбата на цялата Средна земя по начини, недостъпни за познанието на Билбо.

Любовта се случва

Д-р Бърк Райън пристига в Сиатъл за да проведе семинар. По време на който, той изненадващо открива човека, който може би най-накрая ще успее да го научи КАК да помогне сам на себе си! Д-р Райън е на ръба да подпише грандиозна мултимедийна сделка, но като терапевт който кара своите пациенти открито да се изправят пред проблемите си, той самият тайно е неспособен да се придържа към собствения си съвет! Елоис Чандлър (Дженифър Анистън) избягва мъжете и се е концентрирала върху собствения си бизнес с цветя! Въпреки това, когато тя се запознава с д-р Райън, по време на семинара му в хотела, между тях се заформя привличане. Но дали двама души, които са срещнали правилния човек по абсолютно неподходящото време, ще успеят да дадат на любовта още един шанс?! Докато всеки от тях страда с личните си загуби и любови, те осъзнават, че за да могат да продължат нататък ще трябва да се откъснат от миналото си! И ако успеят, ще открият, че понякога "Любовта се случва" когато най-малко очакваш!

Търси се

няма описание

мръсна газ

няма описание

Мис Пепеляшка

Нов сезон

Плачът на слънцето

Филмът разказва историята на военна операция в Нигерия, разкъсвана от междуплеменни кръвопролития. Морски пехотинци са натоварени със задачата да евакуират католическа мисия, но лекарката, която трябва да спасят настоява да вземе със себе си около 30 нигерийски бежанци… Посланието е ясно: всеки има право на свободен живот и ако можеш да спасиш макар и един човек, си заслужава риска да нарушиш удобното политическо правило за ненамеса.

И така нататък

Животът на непоправим егоист се променя внезапно, когато той се среща с внучката си, за чието съществуване дори и не подозира.Персонажът на мистър Дъглас – Орен Литъл, е повече от ужасен и противен за всички. На него му се иска да продаде още една къща и да се оттегли от бизнеса с имоти, но неговият син, с когото почти не поддържат връзка, изведнъж му "сервира" внучка, за която Литъл съвсем не подозира. Именно присъствието й променя живота му из основи – той не знае какво да я прави, но пък си има съседка, която има и повече опит, и повече обич, и по-голямо търпение от него …

Призраци на бивши гаджета

Класен сваляч (Матю Макконъхи) е посетен от призраци на бивши гаджета на сватбата на малкия си брат (Брекин Мейър). Духове от миналото (Ема Стоун), настоящето (Ноурийн Деулф) и бъдещето го връщат назад към неговото романтично минало (Ебизинър Скрудж), за да му помогнат да осъзнае как точно трябва да се отнася с жените.

Шоуто на Слави

няма описание

Съдебен спор

няма описание

Като на кино

Актрисата Койна Русева и журналистът Георги Тошев ще бъдат гости в студиото на "Като на кино". Двамата ще направят своите прогнози за предстоящата церемония по връчването на наградите "Оскар". Ще разберем дали "Ла ла ленд", "Лунна светлина" или "Първи контакт" са сред техните фаворити. Койна Русева ще разкрие подробности и за последните проекти с нейно участие, включително – и за ролята си в дългоочаквания сериал на bTV. Легендата на българското кино Стефан Данаилов ще разкаже част от историите си, достойни за "Оскар". За финал на предаването е запазена ексклузивната среща от Лос Анджелис с актрисата Али Лартър. Зрителите я познават от поредицата "Заразно зло" и хитовия сериал "Герои". Али ще сподели за пътя си от модел до актриса, ролята на майка и образите, за които мечтае.

На кафе

няма описание

Изнудвачът

Нийл и Аби Рандал са щастливо женена двойка и живеят в Чикаго с дъщеря си Софи. Съвършеният им живот се разпада, когато сякаш от нищото се появява Том Райън и заплашва да убие момичето, ако не получи каквото иска. След първоначалния срок семейство Рандал осъзнават, че изискванията на психопата нямат край и започват да граничат със садизма. Докъде са готови да стигнат тези съвсем обикновени хора, за да спасят живота на детето си?

Дъщерята на Генерала

Елизабет Кемпбъл, дъщеря на известен и влиятелен генерал, е жертва на жестоко убийство. Разследването е възложено на Пол Бренър, който педантично се запознава с обстоятелствата около престъплението и постепенно навлиза в задкулисния свят на висшата власт. Той неочаквано разкрива в педантичния свят на военните смущаващи тайни, интриги и разрушителни амбиции. Стегнат и динамичен филм с добре проведена и психологически защитена криминална фабула: това са стойностите, които впечатляват от пръв поглед във филма на Саймън Уест. Към това следва да се прибави и много добрата актьорска защита на централните персонажи, което превръща творбата във фаворит на зрителите. Стабилната драматургия позволява на режисьора да разгръща повествованието в дълбочина. Така, зад привидно криминалния случай с убийството на младата жена постепенно се разкрива един малко познат свят на властта, в който господстват съвсем други закони. Авторите показват покварата на висшата прослойка управляващи, без да търсят самоцелен ефект. Сериозният тон завладява разказа и настройва зрителската аудитория към размисъл. В този смисъл "Дъщерята на генерала" може да се възприема извън фабулното си развитие като интересен опит за анатомия на нравите във висшите етажи на властта.

Кръстникът

В главните роли са Марлон Брандо и Ал Пачино като ръководители на престъпна фамилия от италиански произход в Ню Йорк. Сюжетът, обхващащ периода от 1945 до 1955 година, е фокусиран върху превръщането на Майкъл Корлеоне от неангажиран родственик в безмилостен мафиотски бос на фона на живота на семейството на патриарха Вито Корлеоне. - еп. 1

Връзки

с. 2, еп. 3

Семейни войни

няма описание

Jackass: Кретените 3

Джони Ноксвил и компания се завръщат за трети път на голям екран, за да покажат докъде може да стигнат човешките възможности, водени от една основна цел – да бъдеш оригинален, макар и по най-неразумния начин. С бюджет от 20 милиона долара, лентата го възвърна двойно още в първия си уикенд по екраните с боксофис над 50 милиона. Режисьор отново е запазената марка на "Jackass" Джеф Тремейн, който снима и телевизионната поредица за МТV.

Малката булка

няма описание

Джордж от джунглата 2

В "Джордж от джунглата 2" коварната тъща Беатрис Станхоуп има намерение да раздели дъщеря си Урсула и внукът й с непохватния Крал на джунглата. Заедно с Лайл, фанатичния бивш годеник на Урсула, Беатрис замисля сложен план да хиптнотизира дъщеря си, за да напусне Джордж и да превърне джунглата в огромен асфалтов ад. Кралят на джунглата, заедно с неговите приятелите, е длъжен да осуетят всички злокобните планове или в противен случай ще изгуби завинаги семейството и дома си.

Докосване

с. 2, еп. 4

Завинаги свързани

няма описание

Повярвай в любовта

Ейвъри, известна с псевдонима "треньорът", води анонимна рубрика в местния вестник, в която дава съвети за взаимоотношенията между двойките. Но когато съветът й е взет присърце от един от нейните читатели, това има тежки последствия за Брендън – красив ветеринар, чиято приятелка скъсва с него. Наранен от развръзката, Брендън започва да води война с думи срещу "треньорът", превръщайки се в анонимен онлайн враг на Ейвъри. Без да предполагат за истинските си самоличности двамата се срещат случайно и се влюбват. Дали любовта им ще победи, когато истината излезе наяве?

Черешката на тортата

Последната седмица за този сезон на "Черешката на тортата" ще завърши с поетична петък вечер. Илиян Любомиров, познат с литературния псевдоним – Августин Господинов, очаква аудиторията, обичаща хубавата литература, толкова, колкото и хубавата храна. - Нов сезон

Прости ми

Осман е бизнесмен, който е един от най – богатите жители на Анкара. Той е строг човек, който държи много на дисциплината, но за съжаление това се отразява негативно на отношенията със съпругата му Зюхре и техните деца. Най – големият от синовете му – Джунейт, се занимава с управлението на фирмата и е единствения, които приема спокойно строгостта на баща си. Той се влюбва във Фериде, която е далечна позната на майка му. Фериде също много го харесва, но Осман не одобрява връзката им. Фериде не желае да изостря отношенията между баща и син и затова се опитва да отблъсне Джунейт. Той от своя страна се среща с Ейлюл, която изглежда като перфектната булка за него. Тя е богата, амбициозна и много привлекателна. Осман прави всичко по силите си за да скрепи съюза между двамата, без да осъзнава, че това ще доведе до сериозни проблеми за цялото му семейство. Ейлюл има само една цел, да отмъсти на Осман и да унищожи цялото му семейство. Има още един човек, който силно желае това – братовчеда Тунч. Двамата заедно започват да търсят пътя към отмъщението…

Моята карма

няма описание

Спорт Тото

няма описание

Кошмари в кухнята

няма описание

Дила

няма описание

Домашен арест

с. 1, еп. 12

Сияйна луна

еп. 402-404

Часът на Милен Цветков

няма описание

Корабокрушенецът

Чък – висш мениджър от "ФедЕкс" – и Кели – докторантка в университет – са влюбени и им предстои да сключат брак, когато самолетът на Чък за Малайзия пада в морето по време на ужасна буря. Той е единственият оцелял, озовал се на малък остров, обграден само с плевели и отломки от товара на самолета. Дали ще оцелее в тази тропическа пустош? Дали ще успее да се върне при жената, която обича?

Cool... T

няма описание