Развлекателни

Дядо Коледа - сватовник

Matchmaker Santa" - 2012 с уч. на Лейси Чабърт, Флорънс Хендерсън, Джон Раценбъргър, Лин Шей, Донован Скот

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Лице в лице

В предаването се дискутира най-важната, най-горещата или най-спорната тема от деня. В него ключова роля имат гостите, които коментират актуалните събития и новите факти около тях, като водещите търсят конфликтни гледни точки по всяка от темите. Водещите дават думата и на зрителите онлайн чрез btv.bg, блогове, социални мрежи и скайп. Репортерите на предаването показват зрителската гледна точка в преки включвания и репортажи.

Опасни улици

Сериалът разказва за истинското лице на един град в тъмните му улици. Ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. В миг гневът се превръща в престъпление, а клеветите развалят приятелства. Един полицейски екип трябва да въдвори ред по тези тайнствени улици и се отдава на своята мисия безапелационно и с цялото си сърце. И без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват същите драми и вълнения, като всеки един от нас. - еп. 692

Концерт на Акага и приятели

С участието на Спенс Дичо, Хилда Казасян, Тома, Люси Дякова и др. - Дичо, Хилда Казасян, Тома, Люси Дякова и др.

127 часа

Отличеният с награда "Оскар" режисьор Дани Бойл ("Беднякът милионер") представя тази вдъхновяваща истинска история за битката на един човек със суровите природни закони. Арън Ралстън (Джеймс Франко) е страстен почитател на природата, но когато огромен падащ камък го заклещва в отдалечен каньон в Юта, търсачът на силни усещания е изправен пред предизвикателството на живота си. През следващите пет дни Ралстън преминава през едно забележитено пътешествие, в което спомените за семейството и приятелите се преплитат със собствената му смелост и изобретателност, за да превърнат нещастието в триумф!

Дядо Коледа - сватовник

Matchmaker Santa" - 2012 с уч. на Лейси Чабърт, Флорънс Хендерсън, Джон Раценбъргър, Лин Шей, Донован Скот - п